Shërbimet Tona

 

Njoftohuni më shumë me shërbimet tona…

Na ndjekni në:

VENEERS

Rifitoni besimin ne buzeqeshjen tuaj.  Nje permiresim mahnites mund te realizohet shpejt me ndihmen e veneers. Ata jane nje menyre ideale per te ndryshuar formen dhe ngjyren e padeshiruar.  Behet fjale per shtresa te holla emax  dhe porcelani qe pergatiten ne laborator sipas mases se gojes dhe teknikisht pershtaten ne menyre perfekte. Veneers-at kane pamjen e dhembeve natyrale,jane te qendrueshem dhe mjaft estetik. Veneers-at mundesojne nje buzeqeshje ideale pa procedura radikale. 

INVISALIGN

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire. Te gjithë jemi gati per pak ndihme nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur. Nje nga alternativat qe na ofrohet sot eshte invizalain.

KUJDESI ORTODONTIK

Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

ZBARDHIMI I DHEMBEVE

Pse nderrojne dhembet ngjyren?
Shkaqet e ndërrimit të ngjyrës së dhëmbëve janë të shumte, si: ilaçe të ndryshme, traumat e dhëmbit(thyerje, goditje, etj.), heqja e nervit të dhëmbit.Përdorimi I disa ushqimeve dhe pijeve të ndryshme.

TRAJTIMI I FËMIJËVE

Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.

Kontakti

Numri kontaktues

+383 (0) 44 225 534

Lokacioni

Ahmet Krasniqi C2
Dragodan, Prishtinë
Kosovë 10 000

Na Shkruani