INVISALIGN

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire. Te gjithë jemi gati per pak ndihme nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur. Nje nga alternativat qe na ofrohet sot eshte invizalain.

Invizalain është i lëvizshëm dhe transparent, gati i padukshëm, bëhet me porosi për dhëmbët tuaj.Kellefet invizalain, mbahen rreth 22 ore ne dite, nderrohen cdo 3 jave dhe numri i tyre varet nga anomalia. Indikohen per problemet e lehta te dhembeve te shtrember, rralesi dhe dendesi te lehta.

Gradualisht dhembet vien ne poziten e duhur dhe krijohet nje buzeqeshje perfekte.

Përveç padukshmërisë dhe komoditetit ka shumë arsye të tjera për të zgjedhur invizalain. Këtu janë disa nga arsyet: – Paraqitja juaj eshte mjaft estetike gjate kohes se trajtimit me invizalain
– Estetika , është një arsye kryesore që njerëzit zgjedhin invizalain , praktikisht të padukshme i bëjnë pacientet te ndihen komod per trajtimin e dhembeve te tyre.
– Mund të krijoje nje mbrojtje te sigurte per dhembet gjate aktiviteteve sportive duke siguruar mbrojtje nga goditjet apo tronditjet e mundeshme.
– Higjena personale praktikisht shume e lehte ,pasi me heqjen e invizalaineve ju mund te perdorni furcen dhe fillin dentar ne menyre normale.
– Invizalain krijon nje mbrojtje per personat, te cilet shtrengojne dhembet gjate gjumit, pasi ndalon abrazionin (bluarjen) e dhembeve me njeri-tjetrin.