Venners

Veneers A ju ben buzeqeshja juaj te turperoheni? Dhembe te rrotulluar,te dale jashte harkut dhe me hapesira ndermjet tyre,apo me ngjyre te erret jo estetike, te gjitha keto ju bejne qe te vendosni doren perpara sa here te qeshni.Rifitoni besimin ne buzeqeshjen tuaj....

Ortodonci

ORTODONCI Ortodoncia: Eshte nje specialitet i vecante ne stomatologji qe merret me drejtimin e dhembeve,rregullimin e problemeve te kafshimit dhe raportin nofullave me njera tjetren dhe sistemin dentofacial. ANOMALITE NE ORTODONCIAnomali konsiderohen te gjitha...

INVISALIGN Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire. Te gjithë jemi gati per pak ndihme nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur. Nje nga alternativat qe na ofrohet sot eshte...

About Emma Sophia Best Selling Author My Story Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam placerat, velit nec congue imperdiet, ligula justo pellentesque leo, in ornare magna mauris et tortor. Phasellus eget tellus ac elit maximus ullamcorper....