Implantet Dentare

Implantet Dentare Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë. Në rastet kur pacienti ka humbur para shumë kohësh dhëmbin, kirurgu duhet të vlerësojë nëse kocka e mbetur është e mjaftueshme për të mbajtur...

Trajtimi i Fëmijëve

Trajtimi i Fëmijëve Vëmëndja i kushtohet parandalimit të dëmtimit të dhëmbëve që shkaktohet nga kariesi, nëpërmjet edukimit për higjenën e kavitetit oral, këshillave për dietën e duhur, aplikimit të fluorit dhe të silanizimit të dhëmballëve.  Kur duhet bërë vizita e...

Zbardhimi i dhembeve

ZBARDHIMI I DHËMBËVE Pse nderrojne dhembet ngjyren? Shkaqet e ndërrimit të ngjyrës së dhëmbëve janë të shumte, si: ilaçe të ndryshme, traumat e dhëmbit(thyerje, goditje, etj.), heqja e nervit të dhëmbit. Përdorimi I disa ushqimeve dhe pijeve të ndryshme si kola,...

Stomatologjia Estetike

STOMATOLOGJI ESTETIKE Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire. Te gjithë jemi gati per pak ndihme nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur. Nje nga alternativat qe na ofrohet sot...

INVISALIGN

INVISALIGN Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja janë thelbësore qe te ndihemi mire. Te gjithë jemi gati per pak ndihme nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur. Nje nga alternativat qe na ofrohet sot eshte...