DENT FIX

Dentistët dhe teknikët tanë punojnë vetem me pajisje speciale dentale nga Evropa, Izraeli, Amerika dhe Japonia me pastërti e sterilizitet të mjeteve intervenuese maksimal.

BËNI BUZËQESHJEN E ËNDRRËS TUAJ NJË REALITET!

Nëse keni vendosur të bëheni pacienti ynë,ju do të mirëpriteni me shërbim të shkëlqyer dentare në klinikën tonë.

Shërbimet

Shërbimet Tona

Nëse keni vendosur të bëheni pacienti ynë,ju do të mirëpriteni me shërbim të shkëlqyer dentare në klinikën tonë. Dentistët dhe teknikët tanë punojnë vetem me pajisje speciale dentale nga Evropa, Izraeli, Amerika dhe Japonia me pastërti e sterilizitet të mjeteve intervenuese maksimal.

Veneers

Rifitoni besimin ne buzeqeshjen tuaj.  Nje permiresim mahnites mund te realizohet shpejt me ndihmen e veneers.

Ortodonci

Drejtimin e dhembeve, rregullimin e problemeve te kafshimit dhe raportin nofullave me njera tjetren dhe sistemin dentofacial.

Pedodonci

Gjatë konsultimit tuaj, ne do të marrim x-rrezet, fotografitë dhe vlerësojmë të gjitha karakteristikat ekzistuese dhe të mundshme të gojës suaj. 

Implantologji

Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.

 

Protetike – Estetike

Gradualisht dhembet vien ne poziten e duhur dhe krijohet nje buzeqeshje perfekte.

Endodonci

Shkaqet e ndërrimit të ngjyrës së dhëmbëve janë të shumte, si: ilaçe të ndryshme, traumat e dhëmbit(thyerje, goditje, etj.)

Prof. Ass. Dr.

Fehim Haliti

Prof.Ass.Dr. Fehim Haliti u lind me 6 nëntor 1983. Arsimin fillor e kreu në Podujevë, ndërsa atë të mesëm në Prishtinë.
Studimet në Degën e Stomatologjisë, në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë I ka përfunduar më 2010. Specializimin nga lëmia e Pedodoncisë e ka përfunduar në vitin 2015.

 

Në vitin 2011 është angazhuar si asistent  në lëndën Pedodonci dhe Stomatogji Preventive, ndërsa në vitin 2012 u zgjodh Asistent i rregullt në lëndën Pedodonci dhe Stomatologji Preventive.

Mendimi i Pacientëve Tanë

 “Përkujdesje e mrekullueshme. Kam dëgjuar për këtë ordinancë edhe më parë për punen profesionale që ata bëjnë,megjithatë vendosa ta provoj personalisht ndjesinë e të qenurit pacient i ordinancës stomatologjike Dent Fix. Dr.Fehimi dhe i tërë stafi i tij me të vërtetë bëjnë një punë për cdo lavdatë ishin shumë profesional dhe ishin shumë mikëpritës. Dr.Fehimi më dha diagnozën,shpjegimin dhe udhëzimin e duhur rreth dhëmbëve të mi.Jua rekomandoj Dr.Fehimin dhe të gjithë stafin e tij secilit prej jush. Jam shumë i gëzuar me buzëqeshjen time tani.”

Familja Hajdari

Unë kam vetem fjalë të mira për të thënë rreth këtij vendi,por disa që do dëshiroja ti citoja janë: Stafi më të mirë që kam takuar ndonjëherë. Tretëmani më i mirë që kam marur ndonjë herë Vendi mrekullueshem për femijë- ata ndihen si në shtëpi. Nuk do dëshironit të shkonit diku tjetër për këtë ju garantoj”

Fevzije Konushevci - Gili

“I gjithë organizimi i stafit të Dent Fix është i klasit të parë , të fokusuar në perfeksionizëm që të sjellin lumturi dhe gëzim në fytyrat e pacienteve dhe duke iu kthyer atyre buzëqeshjen që gjithmonë e kanë ëndërruar ashtu siq bënë edhe me mua. Ata më bënë buzeqeshjen time të shëndritshme përsëri.”

Ana Kabashi

“Ekip i mrekullueshëm dhe kryejnë punën me përsosmëri, faleminderit shumë Dr.Fehim”

Kaltrina Selimi

Doktorët Tanë
Kujdesje Profesionale

Jemi dhe mbahemi një me fjalen e fundit të shkencës në mbarë botën me një produktivitet enormë të pajisur me mjetet stomatologjike më të sofistikuara të aplikuara në ditët e sotme në vendet me të zhvilluara në botë.

NA KONTAKTONI

Kontakti

+383 (0) 44 225 534

Adresa

Ahmet Krasniqi C2 | Arbëri, Prishtinë 
Kosovë 10 000

Monday – Friday

10:00am – 07:00pm

Saturday

12:00am – 07:00pm

Sunday

Mbyllur